Leefstijl & Ayurveda

Originele cadeau tip voor een dierbare, vriendin, collega etc.

Leefstijl & Ayurveda & Massage

Een gezonde(re) leefstijl heeft ontzettend grote invloed op onze gezondheid en welbevinden. De essentie is om zelf die keuze te willen maken. Zelf de verantwoordelijkheid te nemen. Maak zelf het verschil, nu en op lange termijn.

Zou jij gezonder willen leven, meer in balans, maar heb je net dat steuntje in je rug nodig? Want.. , hoe maak jij de juiste keuze, ontdek je jouw constitutie? Een kleine en eenvoudige aanpassing kan tot veel effect leiden.

“De oplossing zit in de eenvoud. Ken jezelf. Be the change you wish to see in the world” (M. Ghandi)

Leefstijl en ayurveda - Yogabird Twente

Een gelukkig(er) en gezond(er) leven door Ayurveda

Ik neem o.a. Ayurveda als uitgangspunt. Ayur: LevenVeda: kennis van het leven. Ayurveda is een ongeveer 5000 jaar oude wetenschappelijke gezondheids/levensfilosofie die ervan uitgaat dat je zelf veel invloed hebt op je gezondheid door zelfkennis. Een goed afgestemd voedingspatroon, bewegingsprogramma en leven volgens jouw authentieke natuur dragen bij aan een gelukkig(er) en gezond(er) leven. Yoga en Ayurveda zijn nauw met elkaar verweven. De roots liggen in het oude India.

Zowel Yoga als Ayurveda worden al vele jaren omarmd in het westen en werpen hun vruchten af. Ayurveda: een eeuwenoude en tijdloze filosofie. Een holistisch gezondheidsmodel. 

Leefstijl en ayurveda - Yogabird Twente

Wat past bij jou?

Welk type ben jij (KAPHA, PITTA of VATA of mengvorm)? Wat is jouw favoriete en passende dagritme, voedingspatroon,beweging? Geef je energie en weerstand een boost. Maak een frisse start met jouw vitale leefstijl. En voel je daardoor energieker, positiever en gelukkiger. 

Leef de beste versie van jezelf

Zet nu de eerste stap. Neem contact op en laat je verrassen door het veelzijdige en effectieve aanbod. 

Fris & Zen 2024:

Boek je in januari 2024 een massage van minimaal 1 uur en 30 minuten? Je krijgt de heerlijke bodycream, ” the dreamer” cadeau, t.w.v. euro 25,00 cadeau!! Wees er snel bij. Op is op!

Ayurvedische en/of Sportmassage

Nadat jouw constitutie is vastgesteld(naar keuze) is het mogelijk een gecombineerde klassieke/ayurvedische  hoofd-nek-schoudermassage met aromatherapie te boeken. (Ook hotstone massage). Alle massages zijn effectief en weldadig bij onrust en psychosomatische klachten maar ook als Verwen en Zen moment. Ik werk uitsluitend met de beste oliën uit pure en natuurlijke grondstoffen. Vooral LAKSHMI producten(eerlijke biologische grondstoffen). De massage olie en essentiele olien zijn tevens bij ons te verkrijgen.

Verder ben ik officieel LAKSHMI Specialist. En Dit betekent dat ik gekwalificeerd ben en mijn kennis voortdurend toets en ontwikkel door het volgen van professionele trainingen inzake de nieuwste ontwikkelingen inzake holistische massage,  leefstijl en Self-Care. 

Tarieven 2024

 Holistische Massages: vooraf gratis intake

60 minuten: euro 70                                                                90 minuten: euro 90         

Kan ik je helpen met een vrijblijvend/informatief gesprek? Bel 06-40594579 of neem contact op.

Gediplomeerd NGS Masseur - sportmassages, wellnessmassages en klassieke massages

NGS gediplomeerd: klassieke massage/sport/wellness

HBO diploma: Ayurveda

N.b.: Maak iemand blij met een Massage bon cadeau! (vanaf euro 50)