Buiten Yoga

Happy with Nature!

Buiten yoga

Buiten yoga of yoga in de Natuur is Heerlijk!!

Een boost aan gratis gelukshormonen.. Bewegen met een bries door je haren, zonnestralen op je gezicht. Wiegende bomen. Kortom genieten (-:

Niet voor niks hebben de vele yoga houdingen, namen aan de Natuur gerelateerd.

Boom, Berg, Tijger, Groet aan de Zon etc. Bij het ontstaan van Yoga was de Natuur in India de bron van inspiratie voor de ontwikkeling van de helende yoga houdingen. We zijn verbonden met de natuur. Yoga betekent verbinding met jezelf. We maken deel uit van de Natuur. 

De yogalessen buiten zullen in 2023, vanaf het zomer seizoen weer plaatsvinden op mooie plekken.

Vrijdag 14 juli 2023: 9.00-10.30 uur: Shinrin Yoku)bosbadwandeling met yoga/mindfulness oefeningen. Locatie: Singraven Denekamp

Buitenyoga: vrijdagochtend 28 juli en 4 augustus. Start: 8.00 uur. Locatie: Singraven

Voor bedrijven heb ik verrassende maatwerk arrangementen. Een tip als afsluiting voor de zomervakantie? Of frisse start nieuwe seizoen.. 

Buitenyoga Yogales in de natuur in Twente

Door wie?

Yogabird Twente is opgericht door Anita Kienhuis. Zij is een gediplomeerd en ervaren Yoga docent en Mindfulness Trainer. Tevens is zij oprichter en eigenaar van De Wandelcoach Twente.

Locatie Yogalessen

De lessen worden gegeven in een mooie, serene en ruime yogazaal in het Klooster van Denekamp (Franciscushuis). Daarnaast worden er ook buiten yogalessen gegeven in de prachtige Twentse natuur.