Over Yogabird Twente

Wat is mijn drijfveer en missie?

Over Yogabird Twente

Yogabird Twente is opgericht door Anita Kienhuis. Zij is een bevlogen, gediplomeerd en ervaren Yoga docent en Mindfulness Trainer. Tevens is zij oprichter en eigenaar van De Wandelcoach Twente (2017). 

Drijfveer en missie

Anita gelooft in positiviteit, geluk, vrijheid en zelfexpressie. De zwaluw symboliseert deze gedachte.

Met Yogabird Twente slaat zij haar vleugels uit. Zij verbindt yoga met andere disciplines, waarin zij gelooft. Thuiskomen bij jezelf. De weg naar binnen, de weg naar buiten..

Spirit en Passie. VERBINDING lichaam en geest. Bewustwording, Bewust ZIJN. Groeien, bloeien, authenticiteit. Levenskunst.

Naast yogalessen &  meditatie en Mindfulness Trainingen biedt Anita ook Thema Workshops en  Retreats aan. Projecten op scholen en bedrijven. Lees ook de blogs

Anita neemt jou graag mee in de ontdekkingsreis van Yoga, Mindfulness en meer.

Het verhaal achter het logo

Achter/boven de ‘yogavogel’ straalt de zon. Een gimmick in het logo (-; 

In de zwaluw zit een open sierlijke yoga pose verscholen. Was het jou opgevallen? Het frisse groen en de warme goud/ aarde tinten spreken voor zich.

Wandelcoaching

Veel drukte en hectiek om je heen. Een hoofd vol met gedachten. Het maakt je moe en besluiteloos. Je piekert je suf zonder resultaat. Maar hoe dan verder? Een wandelcoachtraject helpt je op weg! 

Locatie Yogalessen

De lessen worden gegeven in een mooie, serene en ruime yogazaal in het Klooster van Denekamp (Franciscushuis). Daarnaast worden er ook buiten yogalessen gegeven in de prachtige Twentse natuur.