Yoga & Leefstijl training

Dromen in de zomer, nieuwe stappen in de herfst..

Yoga & Leefstijl Training

Anita Kienhuis, ervaren coach, trainer, yoga docent en trotse eigenaar van de Wandelcoach Twente en Yoga Bird Twente zet een nieuwe stap. In de herfst start ze met unieke en professionele Yoga en leefstijl trainingen. Voor ieder die nu al een tijdje yogalessen volgt en zich nog meer wil verdiepen en/of voor diegene die de ambitie heeft om zelf yoga trainer te worden. Ze onderscheidt zich  in haar  aanpak door de eigenheid van elke deelnemer te belichten. Vanuit dat bewustzijn kun je  pas echt voluit ontwikkelen.

Wat is de essentie van yoga?

Yoga betekent Verbinding tussen hoofd en hart. Het maakt niet uit hoe lenig en ´perfect` je de yoga oefeningen kunt uitvoeren maar de ontdekkingstocht in jezelf. Lenigheid en kracht komen vanzelf als je yoga beoefent. Ervaar de kracht van het Nu. Bewustwording, vertrouwen, acceptatie, dankbaarheid, geduld en groei zijn ook belangrijke sleutelwoorden. Het gras groeit niet harder door eraan te trekken maar door de wortels water te geven.

Yoga en lifestyle training in Ttwente

Uiteraard zullen alle wezenlijke facetten van yoga in de training aan bod komen. Hiermee maak je een verdiepingsslag in jouw eigen beoefening. En het biedt het een uitstekende basis om, mocht je daarvoor willen kiezen, een zelfbewuste en vakkundige yoga en leefstijl trainer te worden.

De trainingen worden gegeven in het prachtige klooster van Denekamp in een ruime serene zaal, waar Anita nu ook al yogalessen geeft. Je ervaart hier de rust en spiritualiteit zowel in als rondom het klooster.

Wil je graag meer informatie over de yoga en leefstijl training?

Kom dan naar de kennismaking en introductie ochtend op zaterdag 23 september.

Locatie: Klooster van Denekamp.
Tijd: 10.00 uur – 11.15 uur.

Voor meer info over haar yogalessen en volledige aanbod? Bel: 06-40594579

Yogatraining en leefstijltrainingen

Yoga en Leefstijl Training 2023/2024

Het leerplan bestaat uit theorie en praktijk. De motivatie van de aankomend student speelt een essentiële rol.

Yoga

  1. Mindfulness
  2. Asana’s
  3. Pranayama
  4. Bandha’s
  5. Kosha’s
  6. Chakra’s 

 

Filosofie

Anatomie en fysiologie

Psychologie

Didactiek

Persoonlijke ontwikkeling

Door wie?

Yogabird Twente is opgericht door Anita Kienhuis. Zij is een gediplomeerd en ervaren Yoga docent en Mindfulness Trainer. Tevens is zij oprichter en eigenaar van De Wandelcoach Twente.

Locatie Yogalessen

De lessen worden gegeven in een mooie, serene en ruime yogazaal in het Klooster van Denekamp (Franciscushuis). Daarnaast worden er ook buiten yogalessen gegeven in de prachtige Twentse natuur.